Vandgymnastik

Tirsdag til Fredag

Tirsdag & Torsdag kl 13:00
Onsdag kl 18:30
Fredag kl 11:30
i Svendborg Svømmeland

Info

Hvad er vandgymnastik?

Er du på udkig efter sjov og effektiv konditionstræning, så er vandgymnastik et oplagt valg for dig i Svendborg. Med mig som instruktør og forskellige øvelser og bevægelser i vandet, er du garanteret en udbytterig træning sammen med andre deltagere på holdet.

Vandgymnastik er en skånsom og udfordrende træningsform, som er ideel for dig, der ønsker at skåne dine led og samtidig få en høj puls. 

Gymnastik i vand er en effektiv helkropstræning, som kan udføres med eller uden redskaber. Træningen er også ideel for dig med muskel- eller ledskader, da den skåner dine led og giver god modstand. Derfor er vandgymnastik også populært blandt fx gigtpatienter.

Vandgymnastik er for mænd og kvinder i alle aldre og træningen foregår på hold hvor alle kan være med. Udover at styrke dine muskler, led og hjerte-karsystem, vil du også få en sjov træning og blive underholdt af de sjove og anderledes bevægelser i vandet.

Så hvis du er klar til en sjov, intens og effektiv træning i Svendborg, så er vandgymnastik lige noget for dig!

Men er almindelig træning ikke bedre?

Vandets modstand skaber fysiske udfordringer for dig uden at belaste dine led og muskler. Samtidig aktiverer træningen mange små muskelgrupper i kroppen, hvilket giver en mere intens træning end konventionel gymnastik eller fysisk træning.

Men er det noget for mig?

Fordi at vandet skaber en naturlig modstand i takt med intensiteten, styrer du helt selv hvor hårdt det skal være.
Derfor kan alle aldre og niveauer være med på samme hold, ung som gammel.
Jeg garanterer at du kan få pulsen op og få rørt musklerne, uanset dit erfaringsniveau.

jeg vil med, hvordan gør jeg?

jeg har hold alle hverdage, på nær mandag. På forskellige tidspunkter, så der forhåbentligt er et hold der passer alle.

Hvis du vil være med, må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til mig på enten E-mailen eller telefonnummeret nedenfor. 
Jeg svarer også gerne på spørgsmål eller tager en uforpligtende snak med dig, hvis du skulle have nogle tvivlsspørgsmål.

Addresse

Svendborg Svømmeland
Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Email

svom@rygdig.dk

Telefon

23 45 90 54