Afspændingsmassage

Mandag, Tirsdag og Onsdag

Efter aftale
Tværvej 6 i Albjerg

Info

Hvad er afspændingsmassage?

Hvis du oplever stress, muskelsmerter, hovedpine eller søvnproblemer, kan en afspændingsmassage være lige det, du har brug for. Den klassiske afspændingsmassage er en blid og afslappende massageform, der kan hjælpe dig med at slippe af med spændinger og øge blodtilførslen til musklerne.

Mit mål er at give dig en afslappende og behagelig oplevelse, der kan hjælpe dig med at genoprette balance i kroppen og sindet. Jeg tilpasser altid behandlingen til dine individuelle behov og ønsker, så du kan være sikker på at få en skræddersyet oplevelse, der er perfekt til dig.

Hvis du vil opleve fordelene ved afspændingsmassage, så book en tid hos mig i albjerg, nær Svendborg. Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig med at slippe af med spændinger og stress i kroppen.

Hvordan foregår behandlingen?

Afspænding er en meget blid behandling som er tryk og træk af dine muskler – det få musklerne til at slappe af og hjælper dig til at finde mere ro og mærke hvad der rør sig i din krop lige nu.

 

Behandlingen foregår uden på dit tøj som gerne skal være tyndt, blødt og behageligt. En kort samtale og derefter tilrettelæggelse på briksen hvor din krop bliver støttet at puder hvor der er behov og det letter kroppens mulighed for at slappe af og nyde behandlingen. Behandlingen afsluttes måske med lidt øvelser og en kort opsamling/samtale.

Vil du booke en tid eller høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at sende mig en email eller ringe til mig via informationerne nedenunder.
Det kan være du vil booke en tid eller blot har et spørgsmål.

Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Addresse

Tværvej 6 – 5883 Oure, Albjerg
Efter aftale

Email

Telefon

23 45 90 54