Afspændingsmassage

Mandag, Tirsdag og Onsdag

Efter aftale
Tværvej 6 i Albjerg


Login eller opret bruger for at booke aftale

Info

Hvad er afspændingsmassage?

Hvis du oplever stress, muskelsmerter, hovedpine eller søvnproblemer, kan en afspændingsmassage være lige det, du har brug for. Den klassiske afspændingsmassage er en blid og afslappende massageform, der kan hjælpe dig med at slippe af med spændinger og øge blodtilførslen til musklerne.

Mit mål er at give dig en afslappende og behagelig oplevelse, der kan hjælpe dig med at genoprette balance i kroppen og sindet. Jeg tilpasser altid behandlingen til dine individuelle behov og ønsker, så du kan være sikker på at få en skræddersyet oplevelse, der er perfekt til dig.

Hvis du vil opleve fordelene ved afspændingsmassage, så book en tid hos mig i albjerg, nær Svendborg. Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig med at slippe af med spændinger og stress i kroppen.

Hvordan foregår behandlingen?

Afspænding er en meget blid behandling som er tryk og træk af dine muskler – det få musklerne til at slappe af og hjælper dig til at finde mere ro og mærke hvad der rør sig i din krop lige nu.

 

Behandlingen foregår uden på dit tøj som gerne skal være tyndt, blødt og behageligt. En kort samtale og derefter tilrettelæggelse på briksen hvor din krop bliver støttet at puder hvor der er behov og det letter kroppens mulighed for at slappe af og nyde behandlingen. Behandlingen afsluttes måske med lidt øvelser og en kort opsamling/samtale.

Vil du booke en tid eller høre mere?

Du kan booke tid igennem mit booking system ved klikke på knapperne nedenunder. 
Du kan finde ledige tider under “min profil” ved at trykke på knappen “Opret Aftale”

Har du særlige ønsker eller behov kan du også kontakte på mail eller telefon, og høre nærmere.

Addresse

Tværvej 6 – 5883 Oure, Albjerg
Efter aftale

Email

Telefon

23 45 90 54